Papp Bertalan Ószőlői Általános Iskola Könyvtára

Könyvtári események, könyvtárhasználat, kreatív programok, könyvajánlók, könyvtári órák, kötelező olvasmányok, versenyek

Városi Könyvtár Tiszaföldvár

Nincs megjeleníthető elem

VFMK

Nincs megjeleníthető elem

Országos Könyvtári Napok

2007.09.28. 10:31 oszolo.konyvtar

Az Országos Könyvtári Napok program keretében - amint arról a plakátokon már tájékoztattunk Benneteket - a VFMK szlogenviadalt hirdetett. A részleteket a http://szlogenviadal.freeblog.hu oldalon találjátok. A beküldött szlogenekre október 10-ig lehet szavazni.

Tegnap ezt olvastam a Katalist levelező listán:" "Holtig haza: Debrecen" - vallja szülőhelyéről Szabó Magda, Debrecen város díszpolgára, Korvin-láncos, Kossuth-díjas író, drámaíró, műfordító. A kortárs magyar irodalom legjelentősebb alakja 1917-ben született Debrecenben. 2007. október 5-én a szülőváros több rendezvénnyel köszönti 90. születésnapja alkalmából az írót.

A Debreceni Városi Könyvtár is nagy tisztelettel és őszinte szeretettel köszönti Szabó Magda írónőt születésnapján. Ebből az alkalomból számos játék, pályázat és program mellett elkészítettünk egy virtuális kiállítást is. Kérünk benneteket, ha van időtök tekintsétek meg összeállításunkat, s olvasóitoknak - felnőtteknek és fiatalabbaknak egyaránt - ajánljátok meghirdetett játékainkat, pályázatainkat!

A virtuális kiállítást, a játékokat, programokat az alábbi helyen tekinthetitek meg:
http://www.dbvk.hu/szabomagda "

Az oldal érdekes és hasznos információkat tartalmaz az írónőről és műveiről, nézzétek meg, bár a pályázatok sajnos ma lejárnak!

Ne csak lógj a neten! - a plakátokat a hirdetőn is megtaláljátok! Készülődjetek!

Hétfőtől lehet szavazni a Nosztalgia diavetítés filmjeire. Már nagyon sok jó diafilmet kaptunk, de még hozhattok, hátha felbukkan valami különlegesség! A listát hétfőn a blogra is kiteszem!


Szólj hozzá!

Címkék: hírek programok könyvtárostanárok

A bejegyzés trackback címe:

https://oszolo.blog.hu/api/trackback/id/tr311741646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása