Papp Bertalan Ószőlői Általános Iskola Könyvtára

Könyvtári események, könyvtárhasználat, kreatív programok, könyvajánlók, könyvtári órák, kötelező olvasmányok, versenyek

Városi Könyvtár Tiszaföldvár

Nincs megjeleníthető elem

VFMK

Nincs megjeleníthető elem

Ünnepi díszben

2007.11.30. 09:03 oszolo.konyvtar

Jó ide bejönni! - gondolhatták diákjaink, amikor ma reggel meglátták a sulit.

Amint arról a minap a tiszaföldvári portál hírcsatornáján is értesülhettek az érdeklődők, iskolánkban ma megyei matematika versenyt rendezünk.

Idézem Borza Attila polgármestert:

"Már hagyományosan november utolsó péntek délutánján rendezik meg - ez évben a 15. alkalommal - az Ószőlői Matematika Versenyt. A kezdetben városi verseny hamarosan megyeivé duzzadt, és örömünkre az elmúlt évtől nemzetközi lett. Tavaly az Erdélyi Koltó iskolájából érkeztek versenyző tanulók, az idei versenyen a Szerbiai Bácsföldvár 12 általános iskolása lesz a vendég. A kis küldöttség november 29-én csütörtökön érkezik és december 1-én délután utazik el. A péntek délutáni versenyen kívül egy délelőttöt földvári családoknál töltenek, szombat délelőtt a Tiszazugi Földrajzi Múzeumba és a Polgármesteri Hivatalba látogatnak el. A program része egy kis strandolás a melegvizes medencékben, sok beszélgetés, barátkozás és játék.

A versenyen 4. osztálytól 8. osztályig több mint 400 tanuló fog vetélkedni.

A versenyre az érkező vendégeken kívül az iskola is készül, a hagyományos jó szereplés mellet az is fontos, milyen házigazdáknak fognak mutatkozni.

Mint a verseny elindítója sikeres szereplést kívánok a legjobbaknak, kellemes élményt valamennyi résztvevőnek.

Borza Attila polgármester /az iskola volt igazgatója/"

Jelentem: a házigazdák izgatottan várják a vendégeket. Fogadásukra ünneplőbe is öltöztünk.

Az ötletgazda Rózemberszky Andrea (tanár) és Békésiné Lévai Éva (szülő) egyszerű és nagyon kedves, izléses, egységes dekorációja iskolánkat valósággal elvarázsolja.

A bácsföldvári vendégek már megérkeztek, csütörtökön fogadásukra kis ünnepséget rendeztünk, ahol a polgármester úr is megjelent.

Ma délután 14 órakor kezdődik a verseny.

Hajrá Ószőlő!

Az ünnepi készülődésről és a vendégek fogadásáról rövid képes beszámolót is készítettünk. Folyt. köv.

Szólj hozzá!

Címkék: kreatív hírek programok verseny

A bejegyzés trackback címe:

https://oszolo.blog.hu/api/trackback/id/tr821741634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása