Papp Bertalan Ószőlői Általános Iskola Könyvtára

Könyvtári események, könyvtárhasználat, kreatív programok, könyvajánlók, könyvtári órák, kötelező olvasmányok, versenyek

Városi Könyvtár Tiszaföldvár

Nincs megjeleníthető elem

VFMK

Nincs megjeleníthető elem

Szolgálati közlemény

2014.11.14. 10:13 oszolo.konyvtar

Kedves Gyerekek!

Biztosan tudjátok, hogy 1 éve elkészült iskolánk új weboldala. Ezen az oldalon megtalálhatjátok a könyvtár életével kapcsolatos legfrissebb híreket, információkat is. E mellett változatlanul működik könyvtárunk facebook oldala, és tavasszal, amikor elkezdődnek a "Nem kötelező(k)!", újraéled a vetélkedő blogja is.
Mivel ezeket az oldalakat is én szerkesztem, előfordulhat, hogy ennek a blognak a frissítésére már nem jut elég időm.

Szeretnélek Benneteket megkérni arra, hogy segítsetek!


Írjátok le az olvasással, könyvekkel, könyvtárral kapcsolatos élményeiteket, híreket, érdekességeket! Írhattok könyvajánlókat is!

A műveket beküldhetitek a könyvtár e-mail címére: oszolo.konyvtar@gmail.com, vagy leadhatjátok személyesen, itt a könyvtárban is.

Várom az írásokat!

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://oszolo.blog.hu/api/trackback/id/tr786895423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása