Papp Bertalan Ószőlői Általános Iskola Könyvtára

Könyvtári események, könyvtárhasználat, kreatív programok, könyvajánlók, könyvtári órák, kötelező olvasmányok, versenyek

Városi Könyvtár Tiszaföldvár

Nincs megjeleníthető elem

VFMK

Nincs megjeleníthető elem

Viszlát Icu néni!

2007.08.30. 10:38 oszolo.konyvtar

Van két rossz hírem, de van három jó is! Beosztom:

rossz: Hétfőtől Icu néni a Városi Könyvtárban (tudjátok, a Kossuth úton, a "nagykönyvtárban") fog dolgozni. Erre azért van szükség, mert két könyvtárosunk - ideiglenesen - elhagyott bennünket.

jó: Talán nem árulok el titkot: kisbabájuk született, két csodaszép kisfiú, bár egyikük még csak három hetes, így én is csak hírből ismerem:-)). Gratulálunk!

Szóval Icu néni helyettesíteni fog, tudjátok, ő gyakorlott, képzett könyvtáros, 30 éve van a könyvtárban. Ezért (is) nagyon fog hiányozni, sokat segített az iskolai könyvtári munkában is. Remélem nem sokáig lesz távol! Hiányozni fog! Kívánok neki jó munkát! (Innen itthonról, mert épp szabadságomat töltöm.:-))

jó: Icu néni helyett új könyvtárost mutathatok be nektek: Hegedűs Edit tanárnőt, aki 15 évig Kétpón tanított matematikát és kémiát.

Egy hete ismerkedik a könyvtárral, a weboldalunkkal , a blogunkkal , az IWIW -es barátainkkal, megnézte a képeinket is a Flickr-n. Szeretné, ha minél többen belépnétek a könyvtári klubba a network.hu-n! Ő fog nektek könyveket kölcsönözni, segíteni a keresésben. Kérlek Benneteket, legyetek vele kedvesek és segítsetek ti is Neki, hogy minél előbb megszeressen bennünket és a könyvtárunkat!

rossz: Hétfőn kezdődik az iskola! Bár van olyan is, akinek ez jó hír! Beszéltem vele, kezdetben úgy tűnt, hogy csak a meleg ártott meg neki, de azután sok jó érvet hozott fel az új tanév védelmében. Majd meglátjuk!

jó: Biztosan emlékeztek rá, hogy minden szeptemberben megbocsátás hete van. Most 2 hétig fog tartani, mert tapasztalataink szerint vannak "lassabban érő" olvasók, aki csak a második héten fogják fel, hogy vége a sulinak, s akkor veszik észre a plakátokat és felhívásokat.

Kérünk Benneteket, hogy hozzátok vissza a könyveket! Aki nem jött felénk az előző évben, mert elveszítette az újságot, amit kikölcsönzött, vagy máig sem került elő a "nagyonbiztoshelyre" elpakolt olvasójegye, Ő is jöjjön be, megbeszélhetjük! Szeretnénk mindenkinek megbocsátani, de csak annak tudunk, aki bevallja bűneit!

Várunk Benneteket! Tudjátok, jönnek a jó programok, kár lenne elkerülni a könyvtárat!

Szólj hozzá!

Címkék: kreatív hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://oszolo.blog.hu/api/trackback/id/tr471741652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása