Papp Bertalan Ószőlői Általános Iskola Könyvtára

Könyvtári események, könyvtárhasználat, kreatív programok, könyvajánlók, könyvtári órák, kötelező olvasmányok, versenyek

Városi Könyvtár Tiszaföldvár

Nincs megjeleníthető elem

VFMK

Nincs megjeleníthető elem

Iskolai Könyvtári Világnap

2007.05.10. 13:38 oszolo.konyvtar

"Ezen a napon a világ különböző iskoláinak közösségei szerveznek érdekes programokat a diákok, tanárok, szülők, iskolafenntartók, önkormányzati képviselők és a sajtó számára annak érdekében, hogy felhívják a figyelmet az iskolai könyvtárak fontos szerepére. Nemzetközi összefogással, mások tapasztalatainak, ötleteinek megismerésével a mi munkánk is eredményesebbé, közös projektek végzésével pedig sokkal érdekesebbé válhat ez a tevékenység." - olvasható a Könyvtárostanárok Egyesületének weboldalán.  

Az idén mi is szeretnénk megünnepelni ezt a napot. Könyvtári vetélkedők, pályázatok, rendezvények gyerekeknek és felnőtteknek - éjjel és nappal. Ehhez várjuk tőletek is az ötleteket ide a blogra vagy a könyvtárba. A legjobbakat díjazzuk és megvalósítjuk!

Bár a program októberben lesz, idejében el kell kezdeni a szervezést. Idemásolom a logót is:

A nemzetközi honlap címe: International School Library Day

Várom ötleteiteket, javaslataitokat!

Szólj hozzá!

Címkék: programok könyvtárostanárok

A bejegyzés trackback címe:

https://oszolo.blog.hu/api/trackback/id/tr671741671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása