Papp Bertalan Ószőlői Általános Iskola Könyvtára

Könyvtári események, könyvtárhasználat, kreatív programok, könyvajánlók, könyvtári órák, kötelező olvasmányok, versenyek

Városi Könyvtár Tiszaföldvár

Nincs megjeleníthető elem

VFMK

Nincs megjeleníthető elem

Egy kis nyári szünet

2007.07.17. 11:26 oszolo.konyvtar

Kedves Olvasóink! Elnézést kérünk, de július 18-tól könyvtárunk zárva tart! Nyitás július 23-án, hétfőn. 

Feltétlenül el kell ugyanis mennem a HKSZ konferenciára Kiskunhalasra. Ez számomra fontos szakmai rendezvény és ezért önző módon bezárom a könyvtárat. A városi könyvtár viszont ezidő alatt is szeretettel várja olvasóit!:-))

Az előző fontos konferenciákra sajnos könyvtárunkból senki sem tudott elmenni, pontosan szabadságolási problémák miatt. Pedig azok is jelentős szakmai programok voltak, bővebb beszámolót a konferencia blogon olvashatunk róluk.

Kérdezhetné valaki, hogy mit keres egy könyvtárostanár a HKSZ-ben!? Ez egy hosszú történet. Legyen  most elég annyi, hogy a XXI. századi könyvtárak egyik legfontosabb feladatának a helyismereti munkát tartom (lásd. nemzeti kulturális örökség). Ezért - majd ha nagy leszek, s esetleg ilyen munkakörbe kerülök - szeretném minél jobban végezni, s ehhez hozzátartozik a folyamatos önképzés. Sajnos financiális okokból egy nyáron csak egy konferenciára futja. Ezért választani kell a sok lehetőségből. Én évek óta a HKSZ-t választom, s eddig nem is bántam meg.  Ismerve az idei programot, ez most sem lesz másképp!

Találkozunk hétfőn!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://oszolo.blog.hu/api/trackback/id/tr881741656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása