Papp Bertalan Ószőlői Általános Iskola Könyvtára

Könyvtári események, könyvtárhasználat, kreatív programok, könyvajánlók, könyvtári órák, kötelező olvasmányok, versenyek

Városi Könyvtár Tiszaföldvár

Nincs megjeleníthető elem

VFMK

Nincs megjeleníthető elem

Még versenyben!

2007.11.19. 18:18 oszolo.konyvtar

Iskolánkból még 8 gyerek van versenyben a Katona József Könyvtár által meghirdetett

"Legyél te is kölyökolvasó" pályázaton.

A Katona József Könyvtár a NAGY OLVASHOW programsorozat keretében országos játékot hirdetett általános iskolás korú gyerekeknek.

A KÖLYÖKOLVASÓ három fordulójának feladatai egy-egy szépirodalmi alkotáshoz kapcsolódnak. A három próbát sikeresen teljesítők elnyerik a "KÖLYÖKOLVASÓ" címet. Már a 3. fordulónál tartunk, s az eddigi utunk bizony nem volt akadálymentes. A gyerekek legjobban a rövid határidőkkel küzdöttek és sajnos az 1-2 osztályból nem is tudtunk beküldeni megoldást.

A 4.b. és 4.c. osztályosok hihetetlenül lelkesek, s bár 3 könyvtárból kellett az ODR-en keresztül beszerezni az olvasnivalót (8-10 pl. nálunk - sajnos! - még az ajánlott olvasmányokból is alig található), azért már szerencsére túl vagyunk a nehezén!

A 3. fordulóban mindnyájan Szabó Magda Bárány Boldizsár c. könyvét olvassák. Reméljük sikerül a 3. próbát is teljesíteni és kitartó olvasóinkat "Kölyökolvasó" címmel tüntethetjük majd ki!

Szólj hozzá!

Címkék: hírek verseny könyvajánló könyvtárostanárok

A bejegyzés trackback címe:

https://oszolo.blog.hu/api/trackback/id/tr631741638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása