Papp Bertalan Ószőlői Általános Iskola Könyvtára

Könyvtári események, könyvtárhasználat, kreatív programok, könyvajánlók, könyvtári órák, kötelező olvasmányok, versenyek

Városi Könyvtár Tiszaföldvár

Nincs megjeleníthető elem

VFMK

Nincs megjeleníthető elem

Reneszánsz év

2008.03.18. 22:30 oszolo.konyvtar

Nagy sikere van a reneszánsz munkafüzetnek! Eddig csaknem 100 tiszaföldvári csapat jelentkezett a játékra.

Márciusban könyvtárunk a "Reneszánsz év" alkalmából 20 oldalas munkafüzetet adott ki. A feladatok többségét a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Gyermekkönyvtáros Műhely által közreadott (és hozzánk a jászberényi látogatásunk során került) munkafüzetből vettük. Köszönet érte!



Mivel a 100 csapat 300 tiszaföldvári diákot jelent, nem kell fejszámoló művésznek lenni ahhoz, hogy kiszámítsuk: május 17-ig minden 3. felsős dolgozik majd ezzel a munkafüzettel.

Ez persze sok munkát jelent nekünk is. Legfőképpen azért, mert az ajánlott irodalom jelentős része csak 1-2 példányban van meg a könyvtárunkban. Igyekszünk beszerezni a hiányzó könyveket, de csak olvasótermi használatra tudjuk kiadni. Ezért kérünk benneteket, hogy jól osszátok be az időtöket!

Vannak akik már hozzáláttak!



Ők is tudják: ha nincs meg a könyvekben, az interneten is lehet keresgélni!




(Ezzel a hírrel már régen tartoztam, de időközben kétszer is kiütéses vereséget szenvedtem - az influenzától -, s az elkészült képek is elvesztek pendrájvostól. Minden jó, ha a vége jó: holnap ismét megyek dolgozni, s a pendrájv is előkerült az unokám játékos ládikájából. Szerencsére nem rágta meg, vagy a pendrájv jól bírja az egyfogúakat.)

Szólj hozzá!

Címkék: programok verseny évforduló reneszánsz év

A bejegyzés trackback címe:

https://oszolo.blog.hu/api/trackback/id/tr721741621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása