Papp Bertalan Ószőlői Általános Iskola Könyvtára

Könyvtári események, könyvtárhasználat, kreatív programok, könyvajánlók, könyvtári órák, kötelező olvasmányok, versenyek

Városi Könyvtár Tiszaföldvár

Nincs megjeleníthető elem

VFMK

Nincs megjeleníthető elem

Szolgálati közlemény

2008.11.29. 23:50 oszolo.konyvtar

Kedves Olvasónk!

Itt van a könyvtári pályázatok ideje (is). Amint azt iwiw-es barátaink már tudják, mi is pályázunk, amelyhez most ezen a fórumon is szeretnénk segítséget kérni.

Könyvtárunk egy 8 tagú konzorciumban vesz részt, melynek vezetője a VFMK, tagjai pedig a megye közművelődési könyvtárai.

Pár napja közzétettük a kérdőívet, melyet a VFMK állított össze a szolgáltatásaival kapcsolatban. Erre már 1000-nél is több válasz érkezett és továbbra is várják az olvasók véleményét.

A mi kérdőívünket most itt a blogon is elérhetővé tesszük, hátha még nem olvastad az iwiw-en! Kérjük szánj rá 5 percet, mert tudni szeretnénk, hogy milyen könyvtári szolgáltatásokat használnál szívesen a jövőben!

http://spreadsheets.google.com/viewform?key=pkvLZY4-caCyfmKoNCbdBdQ

Sikeres pályázat esetén lehetővé válik könyvtárunk igen jelentős fejlesztése!!

Köszi!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://oszolo.blog.hu/api/trackback/id/tr571741614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása