Papp Bertalan Ószőlői Általános Iskola Könyvtára

Könyvtári események, könyvtárhasználat, kreatív programok, könyvajánlók, könyvtári órák, kötelező olvasmányok, versenyek

Városi Könyvtár Tiszaföldvár

Nincs megjeleníthető elem

VFMK

Nincs megjeleníthető elem

Általános iskolások figyelem !

2007.03.21. 11:30 oszolo.konyvtar

2007. április-májusban megismételjük a tavalyi "nagykönyves" vetélkedőt. A vetélkedőre tiszaföldvári általános iskolás csapatok nevezhetnek 3. osztálytól. A verseny címe: "Nem kötelező(k)!", ami azt jelenti, hogy benevezni ugyan nem kötelező, de mi kizárólag a kötelező olvasmányokból állítjuk össze a játékos feladatokat! Jelentkezni a Városi Könyvtárban és az Ószőlői Fiókkönyvtárban lehet, 5-8 fős csapatokkal. (Sajnos többen nem férünk el. Mehetnénk ugyan a tornacsarnokba is, de akkor meg miért könyvtári vetélkedő?:-)) Remélem érthető a dolog lényege, de az iskoláknak részletes tájékoztatót és nevezési lapot küldünk. A 2006. évi vetélkedőről képes beszámolót találtok könyvtárunk weboldalán: http://www.konyvtar-tiszafoldvar.koznet.hu/nagy_konyv_kep.html. (Csak zárójelben jegyzem meg, hogy tavalyi feladatokat a weboldalról 5 perccel ezelőtt eltávolítottam, mert szeretném újra hasznosítani. Majd a vetélkedő után ismét visszateszem! Ezért a kapcsok nem élnek! Bocs!)

Szólj hozzá!

Címkék: hírek programok könyvtárostanárok

A bejegyzés trackback címe:

https://oszolo.blog.hu/api/trackback/id/tr101741684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása