Papp Bertalan Ószőlői Általános Iskola Könyvtára

Könyvtári események, könyvtárhasználat, kreatív programok, könyvajánlók, könyvtári órák, kötelező olvasmányok, versenyek

Városi Könyvtár Tiszaföldvár

Nincs megjeleníthető elem

VFMK

Nincs megjeleníthető elem

Könyvek a virágok között (?)

2007.06.25. 08:50 oszolo.konyvtar

A nyári szünidőben péntekenként nincs nyitva a könyvtár. Az élet azért nem áll meg ilyenkor sem.  A takarítónénik nyugodtan leporolhatják a könyveket és a polcokat az olvasók zavarása nélkül. Most is végezték a munkájukat és mint általában lenni szokott, jött az olvasó a könyvekkel. Kedvesen közölték vele, hogy jöjjön vissza hétfőn nyitva tartási időben, mivel ők nem vehetik át a könyveket. Eddig rendben is volt minden. A felvilágosítás megtörtént a gyermek eltávozott. Csak később vették észre, hogy a könyvtár előtti virágos kertben mintha lenne valami. Ez a valami a könyv volt, pontosabban könyvek. A gyermek miután nem vették el tőle az egyébként még csak júliusban lejáró könyveket, egyszerűen letette a földre a virágok közé. Nem is értem hogyan gondolta, de szerencse, hogy nem esett az eső és nem volt éppen sár. Az olvasójegye benne volt az egyik könyvben így tudom kiről van szó. Az biztos, hogy nem hagyom szó nélkül. Legközelebb számíthat egy kis elbeszélgetésre. Sejtitek, hogy nem fogom megdicsérni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://oszolo.blog.hu/api/trackback/id/tr881741660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása