Papp Bertalan Ószőlői Általános Iskola Könyvtára

Könyvtári események, könyvtárhasználat, kreatív programok, könyvajánlók, könyvtári órák, kötelező olvasmányok, versenyek

Városi Könyvtár Tiszaföldvár

Nincs megjeleníthető elem

VFMK

Nincs megjeleníthető elem

Blogpályázat

2007.09.10. 14:55 oszolo.konyvtar

A Petőfi Irodalmi Múzeum blogíró pályázatot hirdet.

"A Petőfi Irodalmi Múzeum Molnár Ferenc regénye, A Pál utcai fiúk megjelenésének 100. évfordulója alkalmából kiállítást rendez, amelynek megnyitója 2007. október 11-én lesz. Ehhez kapcsolódóan internetes blogíró pályázatot hirdetünk 10 és 16 év közötti fiúk és lányok számára. Válaszd ki a regény számodra kedves vagy különös szereplőjét, és egy héten keresztül (5 nap) a bőrébe bújva írj online naplót! Az események, élmények kapcsolódhatnak az eredeti történet világához, de a mai korba is helyezheted a karaktert.
A blogpályázat beadása e-mailben lehetséges a blogpalyazat@pim.hu címen, a napi maximális terjedelem 5000 leütés. Beadási határidő: 2007. október 30."
A hírt egy könyvátri blogon (Könyvtárosháza) olvastam először. Az ötlet zseniális, sajnos nem nekem jutott eszembe! Bár én biztosan nem e-mailben hirdettem volna, hanem valódi blogon. elvégre 10 perc a regisztráció és legfeljebb a játék végén töröljük. Na, ezt még érdemes továbbgondolni!:-)

Szólj hozzá!

Címkék: hírek programok könyvtárostanárok órák

A bejegyzés trackback címe:

https://oszolo.blog.hu/api/trackback/id/tr901741649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása